Mari Tengok Apa Kata Pengguna Mek View

Nak Tengok Video Review Pengguna Mek View? Tekan Sahaja Butang Oren.

 

Ini adalah perasaan yang dia alami oleh kebanyakkan wanita yang mengalami masalah kulit berminyak apabila memakai bedak yang tidak sesuai di muka. Ramai yang mengeluh  bahawa bedak yang mereka pakai tidak tahan lama serta bercapuk-capuk dimuka, membuatkan mereka rasa malu dan kurang keyakinan untuk berhadapan dengan masyarakat.

Jika mereka tidak memakai bedak mereka akan merasa wajah mereka seolah-olah bogel dan kusam. Ada juga beraggapan muka mereka kelihatan sedikit tua dari usia. 

Perasaan ini juga turut dirasai oleh seorang kenalan kami iaitu Farah, jom kita ikuti kisah farah seperti dibawah.

Hai saya farah, seorang kerani di sebuah syarikat di Kuala Lumpur

Muka saya jenis kulit berminyak, kebanyakkan di kawasan hidung, dahi dan pipi. Kalau lihat dari jauh berkilat dan kusam. Malu rasanya nak cerita lebih. Sebelum ini saya ada guna satu bedak brand tempatan, tapi sayangnya tak dapat bertahan lama.

Bila saya pakai pada waktu pagi sebelum pergi kerja , sebelum tengah hari bedak yang saya pakai dah bercapuk-capuk di muka. Kalau cuaca panas, mulalah muka berminyak. Adui, dah Nampak muka bercapuk-capuk tak cantik.

Paling teruk saya rasa sangat rimas sungguh masa tu, rasa pori membesar macam kawah. Comot betul, macam budak-budak. Kalau tak pakai bedak muka jadi kusam, sekali pandang macam orang yang dah berumur 40 tahun, padahal baru 30-an.

Pernah sekali saya tersalah pakai bedak. Muka saya timbul jerawat-jerawat kecil tu, sebelum pakai bedak muka saya bersih je. Kadang-kadang kawan-kawan tegur kenapa muka saya macam orang tualah, selekeh lah, dan macam-macam lagi.

Tapi kenapa perlu tegur? Kenapa.. kenapa? …..

Jika anda hadapi situasi seperti farah, saya nak kongsikan satu tips yang untuk bedak tahan lama bagi kulit berminyak.

P/S : Tips yang kami beri diatas adalah salah satu cara untuk penjagaan kulit berminyak, tapi kadang – kadang terlupa untuk lakukan.. Jangan risau kami ada cara lain yang lebih mudah untuk anda…sila teruskan membaca

Satu penyelesaian  untuk masalah kulit berminyak dan kusam yang dirumus khas menggunakan teknologi jepun yang terkini. Mek View dicipta dengan formula khas dari Jepun untuk mengawal minyak di wajah anda, sama ada dibahagian T Zone atau di seluruh wajah anda.

Anda tak perlu risau dengan Mek View, kerana ia boleh bertahan lebih 8 jam apabila anda aplikasi pada wajah selain tidak bercapuk-capuk di muka dan tidak mudah luntur apabila muka anda berminyak.

Mek View akan berubah menjadi foundation yang  akan menghasilkan wajah yang lebih berseri, flawless dan glowing tanpa rasa melekit.  Kini anda tak perlu risau lagi kerana ada boleh guna 24 jam Mek View walaupun anda sedang tidur tanpa perlu touch up berulang kali.

  • Mekview tidak mudah luntur atau bercapuk walaupun ketika waktu panas malah boleh Tahan lebih 8 jam di wajah anda tanpa perlu sapu berulang kali.
  • Mempunyai kelulusan kkm  NOT 160905156K membuktikan bawaha mek view selamat di gunakan apabila berada di wajah anda.
  • Melindungi muka dari sinaran UV  dan mengandungi SPF 35 bagi melindungi kulit anda dari hitam dan terbakar apabila berada di bawah matahari.
  • Mempunyai tekstur yang lebih halus dan 7 kali lebih ringan.  Apabila anda sapu mekview dimuka, anda akan rasa seolah-olah tiada bedak di muka, tapi cantik berseri-seri.
  • Mesra wudhuk dan solat. Ia dicipta khas , untuk kekal berseri dan flawless walapun selepas berwuduk dan ketika solat tanpa perlu touch up berulang kali lagi
  • Dengan mek view, anda tak perlu lagi cover jerawat dengan bedak  kerana mek view mempunyai satu formula kahs untuk mengecutkan jerawat  dan memudarkan parut serta jeragat supaya anda kelihatan cantik berseri-seri.
  • Mekview membantu mengawal minyak dimuka yang berlebihan dan memanfaatkan minyak dimuka tersebut dengan bedak ini untuk menjadi lebih flawless dan berseri-seri.
  • Dalam mek view terdapat satu bahan yang membantu mengeluarkan  kolagen dari kulit sendiri yang membantu kulit anda menjadi lebih lembut, halus dan tegang.
  • Mek view membantu menutup cela-cela, bekas parut, jeraagat dan garis halus di muka lebih kemas dan rapi, menjadikan muka anda licin dan halus walaupun dilihat dari dekat.

Jangan Lepas Peluang Tgk Video Tutorial Ini

Mari Tengok Apa Kata Pengguna Mek View

Nak Tengok Video Review Pengguna Mek View? Tekan Sahaja Butang Oren.

UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI MEKVIEW KLIK SINI UTK WHATSAPP

Testimoni

Facebook Comments