Pedih menusuk jantung rasa nya, Ya Allah… Sampai nk bersemuka dengan suami pn takot, sebab nanti dia tegur ‘tu jarawat baru naik lg ke?’. Malu sgt dgn suami. Memang stress masa tu, mana nak tahu nasib tak baik jd mcm tu sekali” .

Masa mula muka naik gatal-gatal, lepas 2-3 hari naik pula jarawat. Lebih teruk lagi lepas seminggu keadaan tak berkurang pun, malah parutt pula naik. Muka “breakout” teruk…

Sofia, 23 tahun, sudah mendirikan rumahtangga 2 tahun lalu. Biasa la perempuan, mesti nak jaga suami dan nak cantik selalu di mata suami. Impian beliau pn sama, nak kulit cantik tanpa solekan (natural beauty). Lalu Sofia pn cuba produk skincare yg katanya top di pasaran.

Tapi nasib nya kurang baik, 3 minggu je dia pakai set skincare tu. Muka jadi rosak. jarawat kecil&besar naik sehingga ada yg menanah. Lpas stop skincare tu, parut yg tinggal. Habis muka beliau.. Breakout teruk! Hancur impian..! Stress..! Hampa..!

Suatu hari beliau nekad nak baiki balik wajah nya. Sekurang-kurang nya nk balik seperti sedia kala sebelum nih. Tak tahan tanggung perasaan stress tu semua. Kalau tak ambk tindakan, jawapan nya bertahun la baru parrut ni hilang. Beliau nekad juga ini kali terakhir nak cuba produk,nak cari produk paling berkesan, dan stay satu produk je lpas ni.

Mungkin usaha Sofia dipermudahkan. Beliau ternampak iklan di fb, tp mula nya risau nak cuba lagi sebab dah serik. Tapi gerak hati beliau kuat mengatakan jenama ni paling meyakinkan setakat ni sebab nampak ramai yg dpt hasil berkesan.

So masa ada promosi tu juga Sofia grab pakej combo. Sebab masa ni paling sesuai utk cuba dan beliau terus bank in.

Apa perubahan yg beliau kongsikan ?

1. Mnggu pertama – perasan jarawat kecut sgt cepat.

2. Mnggu kedua – kulit semakin cerah sekitar parrutt.

3. Boleh rasa yg krim tu sgt ringan dan lembut. Tak rasa pakai apa apa pun kt muka. Terasa produk memang berkualiti

Sebulan juga lah dapat 100% kulit normal mcm dlu. Sebab dlu kan kulit saya teruk..

Woww! rasa mcm tak percaya juga. Happy sgt lah muka dah pulih dari breakout. Rasa sgt selamat dan lega sgt sgt.. Alhamdulillah rasa sangat berbaloi, setiap 2 bulan mesti repeat order set combo krim ni.

Apa yang membuatkan kami bersungguh-sungguh nak berkongsi dengan anda ialah bagaimana Sofia berjaya atasi masalah nya dengan keyakinan dan kesungguhan beliau. Tidak ternilai rasa nya dengan wang ringgit kalau kita berjaya keluar dari masalah kulit muka yg begitu teruk dan kembali dapatkan wajah seperti sebelum ni. Berapa apa anda sanggup bayar utk hasil begini?

Terus terang, untk dapatkan hasil begini tidak murah. Berapa nilai anda sanggup bayar utk eratkan kasih sayang suami isteri.? Suami Sofia pn senyum tgk muka dah pulih, kasih bertambah erat dgn kurniaan seorang cahaya mata.

Dengan harga yg kami tawarkan, kami YAKIN keputusan yg puan bakal buat sangat berbaloi utk masa depan. Sebagai contoh puan Sofia ini dan ramai lagi yg dah share testimoni mereka dgn kami.

Oleh kerana ke-terujaan kami atas kejayaan Puan Sofia td, kami buka TAWARAN diskaun Potongan harga RM40 untuk anda KHAS utk 48jam sahaja, kami bantu lebih ramai lagi diluar sana menyelami keajaiban BLOOM.

Nota kaki : Cuba beberapa kali jika butang whatsapp tidak berfungsi. Atau jika kami lambat balas Whatsapp puan melebihi 10 minit, secara AUTOMATIK puan dapat diskaun lagi RM5 !!